In the Valley kunnen we alles maken

Ondernemend, nieuwsgierig en een gezonde dosis optimisme

Alle expertise onder één dak

HET BEGIN

Ons vakmanschap in het maken van onderscheidende betonproducten gaat meer dan 100 jaar terug. In al die jaren hebben we veel ervaring opgedaan. Dit leidde tot nieuwe technieken, nieuwe oplossingen en nieuwe richtingen. De belangstelling en groei van de nieuwe technieken namen een toevlucht. De volgende stap was onvermijdelijk.

De krachten werden gebundeld en zo werd in 2012 Concrete Valley opgericht. Concrete Valley is een plek waar slimme nieuwe technieken worden ontwikkeld, ideeën worden bedacht en waar bijzondere producten worden gemaakt. Wij zijn gedreven om voor iedere uitdaging unieke producten te maken.
THINK IT. SEE IT. MAKE IT.

ONTDEK MEER CONCRETE VALLEY

ONZE MERKEN

Binnen Concrete Valley Group hebben we verschillende bedrijven met ieder een uniek specialisme. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan producten bieden en zijn wij actief in diverse markten.

BEKIJK PROJECTEN

Met meer dan 100 jaar ervaring is Waco de specialist op het gebied van constructieve prefab beton voor de GWW en de bouwindustrie.

LEES MEER

Specialist in ferrocement, makers van lichtgewicht elementen.

LEES MEER

Specialist in glasvezelversterkt en hogesterktebeton, makers van geometrisch complexe elementen.

LEES MEER

Turn-key oplossingen voor projecten inclusief montage.

LEES MEER

Timber Structures logo

Specialist in houtbewerking, makers van houtconstructies en mallen.

LEES MEER

Duurzaam produceren

De bedrijven van Concrete Valley streven ernaar om zo verantwoord mogelijk te produceren. Duurzaamheidsprincipes zijn ingebed in ons bedrijfsmodel, onze cultuur en onze strategie. Continu zijn wij opzoek naar een duurzamere en slimmere manier van produceren om zo onze impact op het milieu te verkleinen.

LEES MEER

Duurzaam produceren in the Valley

Beton innovaties sinds 1888

Think it. see it. make it.